Projectleider Gebiedsontwikkeling

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Rotterdam
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-02-2020
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Het (her)ontwikkelen van een woonwijk, duurzaamheidsprojecten en de veranderingen op het gebied van infrastructuur. In de randstad staan veel ontwikkelingen op de planning. Om dit vorm te kunnen geven ben ik op zoek naar een ervaren projectleider gebiedsontwikkeling voor een G-4 gemeente.

Als projectleider gebiedsontwikkeling werk je aan verschillende projecten op het gebied van (her)ontwikkeling binnen een bruisende stad. Hierbij kun je denken aan woningbouwprojecten, duurzaamheidsprojecten en het herontwikkelen van binnenstedelijke gebieden.


Als projectleider ben jij de verbindende factor tussen de opdrachtgever, de interne organisatie, het bestuur de politiek en de samenleving. Jij weet hoe je doelstellingen vertaald naar een plan van aanpak zonder het politiek en bestuurlijke krachtenveld uit het oog te verliezen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het projectteam. Ook weet je hoe je op de juiste manier een prijs/kwaliteit onderhandeling moet voeren. Kortom, samen met een team van verschillende expertises ga jij toffe projecten tot een goed einde brengen.


De zekerheid van een vast contract, maar toch veel ervaring opdoen bij verschillende gemeentes én je netwerk uitbreiden? Interesse om als projectleider gebiedsontwikkeling via maandag® aan de slag te gaan?

Gestelde eisen

 • Afgestudeerd HBO of WO, voorkeur voor de richting van Planologie, Sociale Geografie, Bestuurskunde of Rechten;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring bij een gemeente als projectleider gebiedsontwikkeling
 • Je bent ondernemend, flexibel, resultaat- en samenwerkingsgericht, en kunt ook zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig;
 • Het vermogen om binnen een project de integraliteit te kunnen overzien en te bewaken;
 • Je hebt een proactieve houding en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op zowel ruimtelijk als technisch gebied.


Aanbod

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 651056294

Informatie over Maandag® Rotterdam

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega's bij Maandag®.Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.SolliciterenHerken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Maandag® Rotterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MiddelburgVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg.
 • Bbz-consulent

  Toegevoegd op 23-03-2020 door Maandag® Rotterdam

  Bijzondere maatregelen in een bijzondere tijd. Als Bbz-consulent help jij ondernemers met hun Bbz-aanvragen. Gelukkig worden er in deze bijzondere tijd ook bijzondere maatregelen getroffen. Zzp'ers die als gevolg van de coronacrisis minder of zelfs geen inkomen hebben, kunnen in aanmerking komen voor Bbz. Vanwege de enorme toestroom aan aanvragen zijn wij op zoek naar Bbz-consulenten. Zzp'ers kunnen Bbz aanvragen om hun inkomen voor een periode van drie maanden aan te vullen tot het...

  Maandag®
 • Projectmedewerker

  Toegevoegd op 20-03-2020 door Maandag® Rotterdam

  Geen enkel project kan effectief en efficiënt verlopen zonder de rol van een goede projectmedewerker. Een zelfstandige rol waarbij jij ondersteunende en secretariële werkzaamheden verricht ten behoeve van het project. Voor alle administratieve en facilitaire zaken ben jij het eerste aanspreekpunt. Voor de projectmanager(s) ben jij de spin in het web binnen het project en ben je een echte “ontzorger”.Naast facilitaire (basis)werkzaamheden, zoals het bijhouden van de (complexe) agenda's en het...

  Maandag®
 • (Senior) Beleidsmedewerker RO

  Toegevoegd op 20-03-2020 door Maandag® Middelpunt

  Voor een opdrachtgever in Zeeland is Maandag® Middelburg op zoek naar een (senior) Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening. Ben jij een fanatieke ruimtelijke ordenaar? Iemand die niet terugdeinst voor procedures op basis van de Wabo of de Wro? Iemand die middels participatie probeert om beroepsprocedures te voorkomen, maar mocht het dan toch zo ver komen in staat is de zaak met glans te verdedigen? Beantwoord jij al deze vragen met ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!Naast de bijdrage in het...

  Maandag®
 • Projectleider Gebiedsontwikkeling

  Toegevoegd op 19-03-2020 door Maandag® Rotterdam

  Het (her)ontwikkelen van een woonwijk, duurzaamheidsprojecten en de veranderingen op het gebied van infrastructuur. In de randstad staan veel ontwikkelingen op de planning. Om dit vorm te kunnen geven ben ik op zoek naar een ervaren projectleider gebiedsontwikkeling voor een G-4 gemeente. Als projectleider gebiedsontwikkeling werk je aan verschillende projecten op het gebied van (her)ontwikkeling binnen een bruisende stad. Hierbij kun je denken aan woningbouwprojecten, duurzaamheidsprojecten...

  Maandag®
 • WMO consulent (huishoudelijke hulp)

  Toegevoegd op 18-03-2020 door Maandag® Middelpunt

  Voor een gemeente in Zeeland zijn wij op zoek naar een WMO consulent (huishoudelijke hulp)!Wij zijn op zoek naar een WMO consulent voor de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling (voor de toegang Wmo/Jeugd).Het gaat in deze functie om een WMO consulent die de achterstand wegwerkt voor de huishoudelijke hulp.Wat ga je doen:Gaat op huisbezoek (vooral bij ouderen);Voert keukentafel gesprekken (kennis van gesprekstechnieken is daarbij belangrijk);Je werkt aanvragen uit en maakt beschikkingen.

  Maandag®

MiddelburgVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Middelburg

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Middelburg? Op de MiddelburgVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MiddelburgVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank