Traineeship Projectleider Industrie (Middelburg)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Middelburg
 • Plaatsingsdatum: 15-09-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben je net of bijna afgestudeerd aan een technische MBO-4 of HBO opleiding? Je krijg nu de kans om jezelf in drie jaar tijd te ontwikkelen tot Projectleider bij een van de grootste internationale industriële dienstverleners van Nederland. Je krijgt een super startsalaris, auto van de zaak en goeie bonussen!

Ben jij klaar op de volgende stap in je carrière te zetten en jezelf te ontwikkelen als Projectleider Industrie?
Reageer dan nu!

Dit is jouw kans om een Technisch Traineeship te volgen in de Industrie! Altijd al projectleider willen worden? Affiniteit met grote complexe industriële productie plants? Ben je leergierig en beschik je over een "can do mentalitiet" ! Dan kom ik graag met je in contact!

De organisatie verzorgt het industrieel onderhoud op grote productie locaties in o.a. de chemie, petro chemie en staal verwerking. Hier voert men complexe onderhoudsopdrachten uit. De projectleider is verantwoordelijk om die opdrachten goed uit te voeren. Als je deelneemt aan dit traineeship word je opgeleid tot een Projectleider Industrie.

Waarom je dit wil:

Je start in een maatwerk begeleidings- en opleidingsplan, waarbij het eerste jaar vooral gericht is op het eigen maken van de Industrie, de disciplines, je collega's en de organisatie. Om dit alles goed te leren start je bij de afdeling werkvoorbereiding. Naast je "learning on the job" neem je ook deel aan een traineeship klas. Samen worden jullie opgeleid tot Werkvoorbereider via een extern opleidingsinstituut.
Niet geheel onbelangrijk, je start direct met een salaris van €3.000 BPM en een leaseauto.

In het 2e jaar ga je jezelf verder specialiseren en zal je de overstap maken naar de Uitvoering. Je draait op de verschillende opdrachten mee met de uitvoerders. Ook dit jaar volg je gespecialiseerde opleidingen in de richting van jouw vakgebied. Daarnaast ga je ook deelnemen aan het interne netwerk van de organisatie met als doel je persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van je presteren maak je ook dit jaar een salarisstap.

In jaar 3 leer je zelfstandig (kleine) projecten uit te voeren. Je volgt nog steeds externe opleidingen die ervoor zorgen dat je straks de functie van projectleider succesvol kan uitvoeren. Je zal aan je persoonlijke ontwikkeling werken, je projectmanagement skills en natuurlijk aan je netwerk. Ook dit jaar (afhankelijk van je presteren) maak je een salarisstap.

In de daarop volgende jaren zal je werken in de rol van projectleider en zal je afhankelijk van je ambitie doorgroeien naar projectmanager of misschien zelfs wel Site Manager. Alles is mogelijk bij deze organisatie als jij het wil!

Naast dat je persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart gaat zijn er ook nog andere toffe arbeidsvoorwaarden.

Wat krijg je:

 • Een startsalaris van €3.000;
 • Auto van de zaak met tankpas (mag ook voor privé gebruik);
 • Minimaal 30 vakantiedagen en 10 atv dagen;
 • Extra bonussen;
 • Goed geregeld pensioen.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Je bent ambitieus en hebt de wil om een Projectleider Industrie te worden. Er wordt geselecteerd op de wil, ambitie en drijfveren om binnen deze organisatie het traineeship te volgen. Wie ben je nog meer? * Afgeronde technische opleiding op MBO-4 of HBO niveau; * Ambitie om jezelf te ontwikkelen; * Goede beheersing Nederlandse taal; * In het bezit van een rijbewijs.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MiddelburgVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg.
 • Junior bouwplantoetser WABO

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Als junior bouwkundige word jij opgeleid tot volwaardig bouwplantoetser/vergunningverlener. Jij vindt het leuk om te duiken in juridische aspecten met betrekking tot de bouw.Het speerpunt van de werkzaamheden ligt bij het toetsen van bouwplannen en het behandelen van de vergunningaanvragen. Jij bent een zorgvuldige en accurate medewerker met oog voor detail en adviseert de burger naar aanleiding van de aanvraag. Tevens adviseer jij leiding en bestuur over het proces van de bouwplannen en...

  Maandag®
 • Junior Bouwkunde

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar Bouwkundig talent. Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers binnen het netwerk van Maandag. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeentes, overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemers.Maandag is je werkgever en zal zorg dragen dat jij een leuke opdrachten vindt. Wij vinden het belangrijk om jouw werkwensen goed in kaart te brengen, zodat jij de mogelijkheid hebt om...

  Maandag®
 • Junior vergunningverlener water

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Als Junior Vergunningverlener Water word jij opgeleid tot volwaardig vergunningverlener. Jij vindt het leuk om te duiken in juridische aspecten met betrekking tot water.In de rol van vergunningverlener toets je bouw- en werkinitiatieven vanuit de buitenwereld aan beleid en regelgeving. Jouw product is een vergunning. Daarvoor voer je regelmatig overleg met medeoverheden, interne belanghebbenden/afdelingen en de initiatiefnemers. Het is belangrijk dat je goed samenwerkt. Je bent je bewust van...

  Maandag®
 • 2D Tekenaar

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Jij ontwikkelt en helpt bij de realisatie van de omgeving van morgen! Het resultaat waar jij aan bij draagt zie je bij ons van heel dichtbij. Als 2D Tekenaar bij een gemeente in de regio Zuid-Holland vervul jij een ondersteunende functie aan de werkvoorbereiders en projectleiders. Je pakt alle facetten qua tekenwerk op civieltechnisch vlak.Wij richten ons op civieltechnische projecten. De organisatiestructuur kenmerkt zich als een matrixorganisatie met projectteams langs de verticale as en de...

  Maandag®
 • Werkvoorbereider Civiel

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Als werkvoorbereider civiele techniek ben jij verantwoordelijk voor het plannen, analyseren en controleren van het project. In een team met projectleiders en collega-werkvoorbereiders ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding. Dit door middel van planning controle, bewaken van gegevens, het managen van inkoop met leveranciers en het controleren van kwaliteit zorg jij als werkvoorbereider voor het beste resultaat. Door het opstellen van financiële overzichten het bijhouden van correcte...

  Maandag®

MiddelburgVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Middelburg

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Middelburg? Op de MiddelburgVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MiddelburgVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank