Contractmanager Naval Engineering

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 18-09-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Contractmanager Naval Engineering. Als de projectmanager zal jij algemeen leiderschap aanbieden voor het System Department. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.

Kan jij hoge kwaliteit bieden in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met bouwsystemen, onderhoud en aanpassingen boven-en onderwater? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Contractmanager Naval Engineering heb jij de volgende verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen van operationele plannen welke doelstellingen en prioriteiten reflecteren,
 • Nieuwe ideeën aanmoedigen met betrekking tot proces, benadering en methodiek.
 • Managen van de planning van de afdelingsmiddelen en het verzekeren dat alle project teams bemand zijn met de vereiste bekwaamheden.
 • Managen van zowel de dagelijkse werktaken als de planning op de lange termijn van de engineering afdeling en dat samenvoegen in een productief en samenhangend team.
 • Verzekeren van de levering van hoge kwaliteit engineering producten om zo doelstellingen voor rooster, kwaliteit en kosten te motiveren.
 • Verhogen van de prestatie van de afdeling bewezen doormiddel van het op tijd voorzien van lagere kosten en hogere kwaliteit oplossingen.
 • Bouwen van coalities intern en met andere (inter)nationale entiteiten en/of externe strategische leveranciers om zo gezamenlijke doelen te behalen.
 • Deelnemen aan cross-functionele design beoordelingen en goed keuringen met de project teams en leveranciers.

Je wordt onderdeel van een zeer langlopend en uitdagend project binnen de maritieme industrie.

Salaris: €70k - €90k per jaar
Appartement/Pied-a-terre in overleg

Gestelde eisen

* Master in Mechanical of Electrical Engineering of een andere relevante technische studie afgerond op M.Sc. level. * Begrijpen van financieel management en bredere management principes en technieken. * Ervaring in manufacture & subcontract management van complexe management systemen. * Expertise in verschillende engineering concepten en praktijken. * Ervaring in engineering & integratie van systemen voor een complex nieuw te bouwen schip. * Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (schriftelijk en verbaal).

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MiddelburgVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg.
 • Junior Bouwkunde

  Toegevoegd op 22-10-2020 door Maandag® Rotterdam

  Heb jij net je HBO ‘Bouwkunde' diploma behaald en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar Bouwkundig talent. Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers binnen het netwerk van Maandag. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeentes, overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemers.Maandag is je werkgever en zal zorg dragen dat jij een leuke...

  Maandag®
 • Bouwplantoetser

  Toegevoegd op 22-10-2020 door Maandag® Rotterdam

  Krijg jij energie van het beoordelen en toetsen van Bouwplannen? Dan ben jij de Vergunningverlener die ik zoek!Voor verschillende organisaties in de Regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Bouwplantoetser. Als Bouwplantoetser beoordeel en toets je de bouwplannen aan de hand van de WABO. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij grote bouwinitiatieven. Ook wordt er van jou verwacht dat je het proces begeleidt tot het maken en laten vaststellen van bestemmingsplannen inclusief het...

  Maandag®
 • Junior Bouwkundig Constructeur

  Toegevoegd op 22-10-2020 door Maandag® Rotterdam

  Heb jij net je HBO ‘Bouwkunde' diploma behaald en ben jij op zoek naar een constructieve functie?Voor een gemeente in de regio Zuid-Holland zijn wij momenteel op naar een Junior Bouwkundig Constructeur. Als constructeur teken en bereken jij welke draagconstructies nodig zijn aan de hand van het ontwerp. Jij geeft advies over hoe de draagstructuur van het bouwwerk eruit moet komen te zien en welke belasting deze moet kunnen dragen.Verder bieden wij jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op...

  Maandag®
 • Werkvoorbereider bouw

  Toegevoegd op 21-10-2020 door Maandag® Middelpunt

  Wil jij werken aan projecten met een groot maatschappelijk impact? Ben jij graag afwisselend aan het werk en heb jij verstand van tekenen en calculatie? Dan is deze functie wat voor jou!Bij Maandag® Middelburg zijn we voor meerdere opdrachtgevers in de provincie Zeeland en regio West-Brabant op zoek naar werkvoorbereiders in de bouw.Als werkvoorbereider bouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het plannen van projecten, de inkoop van materialen, maken en controleren van tekeningen, het...

  Maandag®
 • Toezichthouder bouw

  Toegevoegd op 21-10-2020 door Maandag® Middelpunt

  Voor verschillende gemeentes in de provincie Zeeland en regio West-Brabant zijn we bij Maandag® Middelburg hard op zoek naar een ervaren toezichthouder bouw.Met jouw ervaring als toezichthouder bouw ga je verschillende bouwwerken langs dus elke dag zal anders zijn. Ook voer je vooroverleg bij grotere bouwwerken. Als het nodig is geef je als bouwkundig toezichthouder advies, zodat het bouwwerk aan alle minimale eisen voldoet. Je hebt de verantwoordelijkheid om eventuele bouwwerkzaamheden stil...

  Maandag®

MiddelburgVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Middelburg

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Middelburg? Op de MiddelburgVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MiddelburgVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank