Manager Gevechtssystemen Maritiem

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 18-09-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Manager Gevechtssystemen die verantwoordelijk zal zijn voor een onderdeel van een zeer groot project. Hierbij ben jij eigenaar van het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.

Kan jij hoge kwaliteit bieden op zowel technisch als commercieel gebied in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met gevechtssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De manager gevechtssystemen geeft de algehele leiding aan de afdeling, je bent verantwoordelijk voor het concept, ontwerp en levering van alle gevechtssystemen. Hierin bied jij hoogwaardige begeleiding en coördinatie aan belangrijke leveranciers in gevechts- (management) systemen en alle activiteiten met betrekking tot nieuw gebouwde gevechtssystemen, onderhoud of modificaties in boven- en onderwatersensorsystemen, wapen-, commando- en controlesystemen. Alsmede ondersteun jij de volledige naleving van alle toepasselijke eisen en specificaties opgelegd door de klant. Dit resulteert in een volledige integratie van deze systemen in een volledige zeegevechtsuite.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden hierin zijn:

 • Ontwikkelen van operationele plannen die de doelstellingen en prioriteiten op langere en middellange termijn weerspiegelen en nieuwe ideeën aandrijven in aanpak, proces en methodologie voor de gevechtssysteemgroep.
 • Beheren van de resourceplanning van de afdeling en ervoor zorgen dat alle projectteams kunnen worden bemand met de vereiste capaciteiten.
 • Beheren van het dagelijkse werk, evenals de lange termijn planning van de engineeringafdeling in een productief en samenhangend team.
 • Zorgen voor levering van hoogwaardige engineeringproducten om gerichte resultaten te behalen voor planning, kwaliteit en kosten.
 • Ontwikkelen en implementeren van alle noodzakelijke beleidslijnen en procedures om ervoor te zorgen dat de groep hun zakelijke doelstellingen bereikt.
 • Verhogen van de algehele prestaties van de afdeling, zoals blijkt uit goedkopere, hoogwaardige oplossingen die op tijd worden geleverd.
 • Bouwen van coalities intern en met andere (inter) nationale entiteiten en / of externe strategische leveranciers om gemeenschappelijke doelen te bereiken.
 • Zorgen voor gedisciplineerde ondersteuning voor de evaluatie van voorstellen met een proces, technische evaluatie en kosten / prijsanalyse.
 • Deel nemen aan multifunctionele ontwerpbeoordelingen en goedkeuringen met projectteams en leveranciers.

Je wordt onderdeel van een zeer langlopend en uitdagend project binnen de maritieme industrie.

Salaris: €80k - €100k per jaar
Appartement/Pied-a-terre in overleg

Gestelde eisen

* Master in werktuigbouwkunde of elektrotechniek of andere relevante technische studie op M.Sc. niveau. * Inzicht in financieel beheer en brede managementprincipes en -technieken. * Ervaring in het vervaardigen en uitbesteden van complexe managementsystemen. * Expertise in verschillende technische concepten en praktijken. * Ervaring in engineering & integratie van gevechtsmanagement systemen bij voorkeur voor complexe nieuwbouwschepen in binnen- en buitenland. * Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling)

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MiddelburgVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg.
 • Junior Bouwkunde

  Toegevoegd op 22-10-2020 door Maandag® Rotterdam

  Heb jij net je HBO ‘Bouwkunde' diploma behaald en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar Bouwkundig talent. Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers binnen het netwerk van Maandag. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeentes, overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemers.Maandag is je werkgever en zal zorg dragen dat jij een leuke...

  Maandag®
 • Bouwplantoetser

  Toegevoegd op 22-10-2020 door Maandag® Rotterdam

  Krijg jij energie van het beoordelen en toetsen van Bouwplannen? Dan ben jij de Vergunningverlener die ik zoek!Voor verschillende organisaties in de Regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Bouwplantoetser. Als Bouwplantoetser beoordeel en toets je de bouwplannen aan de hand van de WABO. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij grote bouwinitiatieven. Ook wordt er van jou verwacht dat je het proces begeleidt tot het maken en laten vaststellen van bestemmingsplannen inclusief het...

  Maandag®
 • Junior Bouwkundig Constructeur

  Toegevoegd op 22-10-2020 door Maandag® Rotterdam

  Heb jij net je HBO ‘Bouwkunde' diploma behaald en ben jij op zoek naar een constructieve functie?Voor een gemeente in de regio Zuid-Holland zijn wij momenteel op naar een Junior Bouwkundig Constructeur. Als constructeur teken en bereken jij welke draagconstructies nodig zijn aan de hand van het ontwerp. Jij geeft advies over hoe de draagstructuur van het bouwwerk eruit moet komen te zien en welke belasting deze moet kunnen dragen.Verder bieden wij jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op...

  Maandag®
 • Werkvoorbereider bouw

  Toegevoegd op 21-10-2020 door Maandag® Middelpunt

  Wil jij werken aan projecten met een groot maatschappelijk impact? Ben jij graag afwisselend aan het werk en heb jij verstand van tekenen en calculatie? Dan is deze functie wat voor jou!Bij Maandag® Middelburg zijn we voor meerdere opdrachtgevers in de provincie Zeeland en regio West-Brabant op zoek naar werkvoorbereiders in de bouw.Als werkvoorbereider bouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het plannen van projecten, de inkoop van materialen, maken en controleren van tekeningen, het...

  Maandag®
 • Toezichthouder bouw

  Toegevoegd op 21-10-2020 door Maandag® Middelpunt

  Voor verschillende gemeentes in de provincie Zeeland en regio West-Brabant zijn we bij Maandag® Middelburg hard op zoek naar een ervaren toezichthouder bouw.Met jouw ervaring als toezichthouder bouw ga je verschillende bouwwerken langs dus elke dag zal anders zijn. Ook voer je vooroverleg bij grotere bouwwerken. Als het nodig is geef je als bouwkundig toezichthouder advies, zodat het bouwwerk aan alle minimale eisen voldoet. Je hebt de verantwoordelijkheid om eventuele bouwwerkzaamheden stil...

  Maandag®

MiddelburgVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Middelburg

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Middelburg? Op de MiddelburgVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MiddelburgVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank