Senior Projectmanager Naval Engineering - Interim

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Middelburg
 • Plaatsingsdatum: 15-09-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Interim Senior Projectmanager Naval Engineering. Als de projectmanager zal jij algemeen leiderschap aanbieden voor het System Department. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.

Kan jij hoge kwaliteit bieden in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met bouwsystemen, onderhoud en aanpassingen boven-en onderwater? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Projectmanager Naval Engineering heb jij de volgende verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen van operationele plannen welke doelstellingen en prioriteiten reflecteren,
 • Nieuwe ideeën aanmoedigen met betrekking tot proces, benadering en methodiek.
 • Managen van de planning van de afdelingsmiddelen en het verzekeren dat alle project teams bemand zijn met de vereiste bekwaamheden.
 • Managen van zowel de dagelijkse werktaken als de planning op de lange termijn van de engineering afdeling en dat samenvoegen in een productief en samenhangend team.
 • Verzekeren van de levering van hoge kwaliteit engineering producten om zo doelstellingen voor rooster, kwaliteit en kosten te motiveren.
 • Verhogen van de prestatie van de afdeling bewezen doormiddel van het op tijd voorzien van lagere kosten en hogere kwaliteit oplossingen.
 • Bouwen van coalities intern en met andere (inter)nationale entiteiten en/of externe strategische leveranciers om zo gezamenlijke doelen te behalen.
 • Deelnemen aan cross-functionele design beoordelingen en goed keuringen met de project teams en leveranciers.

Het gaat om een zeer langlopend project (jaren).

Als jij jezelf geschikt vind voor deze opdracht ontvangen wij graag je CV en beschikbaarheid met een indicatie van je tarief (p/uur).

Gestelde eisen

* Master in Mechanical of Electrical Engineering of een andere relevante technische studie afgerond op M.Sc. level. * Begrijpen van financieel management en bredere management principes en technieken. * Ervaring in manufacture & subcontract management van complexe management systemen. * Expertise in verschillende engineering concepten en praktijken. * Ervaring in engineering & integratie van systemen voor een complex nieuw te bouwen schip. * Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (schriftelijk en verbaal).

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MiddelburgVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg.
 • Contractmanager Naval Engineering

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Contractmanager Naval Engineering. Als de projectmanager zal jij algemeen leiderschap aanbieden voor het System Department. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.Kan jij hoge kwaliteit bieden in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met bouwsystemen, onderhoud en aanpassingen boven-en onderwater? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Contractmanager Naval Engineering heb jij de...

  Independent Recruiters
 • Manager Gevechtssystemen Maritiem

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Manager Gevechtssystemen die verantwoordelijk zal zijn voor een onderdeel van een zeer groot project. Hierbij ben jij eigenaar van het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.Kan jij hoge kwaliteit bieden op zowel technisch als commercieel gebied in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met gevechtssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!De manager gevechtssystemen geeft de algehele leiding aan de afdeling, je bent...

  Independent Recruiters
 • Senior Projectmanager Naval Engineering

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een grote scheepswerf zoeken wij een Interim Senior Projectmanager Naval Engineering. Als de projectmanager zal jij algemeen leiderschap aanbieden voor het System Department. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het concept, de design en de levering van de maritieme systemen.Kan jij hoge kwaliteit bieden in relatie tot alle activiteiten die te maken hebben met bouwsystemen, onderhoud en aanpassingen boven-en onderwater? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Projectmanager Naval Engineering...

  Independent Recruiters
 • Toezichthouder bouw

  Toegevoegd op 15-09-2020 door Maandag® Middelpunt

  Voor verschillende gemeentes in de provincie Zeeland en regio West-Brabant zijn we bij Maandag® Middelburg hard op zoek naar een ervaren toezichthouder bouw.Met jouw ervaring als toezichthouder bouw ga je verschillende bouwwerken langs dus elke dag zal anders zijn. Ook voer je vooroverleg bij grotere bouwwerken. Als het nodig is geef je als bouwkundig toezichthouder advies, zodat het bouwwerk aan alle minimale eisen voldoet. Je hebt de verantwoordelijkheid om eventuele bouwwerkzaamheden stil...

  Maandag®
 • Junior Bouwinspecteur

  Toegevoegd op 15-09-2020 door Maandag® Middelpunt

  Wil jij je carrière een stevige fundering geven en help jij jouw bouw collega's met bouwen binnen de afgesproken kaders? Dan is deze functie wat voor jou! Klik hier!Voor verschillende opdrachtgevers in de provincie Zeeland en de regio West-Brabant zijn wij bij Maandag® namelijk hard op zoek naar ambitieuze starters in de bouw, die open staat voor een uitdagende functie bij een gemeente.Als Junior bouwinspecteur ga jij aan de slag met uitdagende projecten op het gebied van toezicht en...

  Maandag®

MiddelburgVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Middelburg

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Middelburg? Op de MiddelburgVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MiddelburgVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank