Eerste Autotechnicus met Apk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec Noordwest Nederland
 • Plaats: Middelburg
 • Plaatsingsdatum: 12-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MiddelburgVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Middelburg.
 • Productie operator (5 ploegen)

  Gisteren geplaatst door Positon

  Ben jij op zoek naar een leuke baan als productie operator bij een mooie technische organisatie? Dan hebben we een mooie vacature voor je: Productie operator (5 ploegen) Je werkt als productie operator in de 5 ploegen bij een bedrijf in regio Hoogerheide mee aan het produceren van hoogwaardige producten waarvan kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het betreft een functie waarbij je bij goed functioneren in vaste dienst kan komen bij deze organisatie. Wat zijn je taken als productie...

  Positon
 • Process Engineer

  Gisteren geplaatst door Teqoia Rotterdam

  The person involved needs to participate as a member of a larger technical organization to provide process assistance for the various unit operations as unit needs dictate. Other roles include providing unit support for continuing safety, environmental performance such as Process Hazard Analysis and other Process Safety Management support, and participation in area productivity and quality improvement teams.

  Teqoia
 • Project Buyer

  Eergisteren geplaatst door Teqoia Rotterdam

  Je koopt op een effectieve en efficiƫnte wijze diensten en materialen in die voldoen aan de kwalificaties die gesteld zijn door de organisatie. Materiaalkennis is dan ook vereist, met name op het gebied van piping / afsluiters. Je begeleidt projectmatige inkooptrajecten in samenwerking met interne klanten conform de geldende procedures en werkinstructies, verwerkt aanvragen tot bestelling aan de hand van bestaande contracten of middels het opstellen en uitsturen van offerte aanvragen,...

  Teqoia
 • Medewerker Kwaliteitsdienst

  Toegevoegd op 16-06-2018 door Positon

  Voor een productiebedrijf in de regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een: Medewerker Kwaliteitsdienst. Het doel van deze functie is het controleren van de naleving van de kwaliteits-procedures bij het distributiecentrum. Werkzaamheden: Het beoordelen en afhandelen van ingezonden of gemelde claims. Het beoordelen en afhandelen van binnenkomende goederen. De kwaliteitsmedewerker voert onafhankelijke controles uit en bewaakt op deze manier het niveau van kwaliteitszorg.

  Positon
 • Monteur Balanceren

  Toegevoegd op 14-06-2018 door Positon

  Voor een opdrachtgever, gespecialiseerd in de machinebouw, regio Bergen op Zoom, zijn wij op zoek naar een: Monteur Balanceren. Werkzaamheden: Met behulp van een balanceerbank rotoren, assen en waaiers balanceren; Registreren van gegevens.

  Positon

MiddelburgVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Middelburg

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Middelburg? Op de MiddelburgVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MiddelburgVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank